Sorteer op

Q4 e-tron 35 opladen met een laadkabel

Audi Q4 e-tron 35 laadkabel laadpalen

 

De Q4 e-tron 40 opladen gebruik je best een laadkabel dat 11 kW kan laden, of 22 kW als u over een 22 kW interne lader  beschikt.

 

AC Charge Port:Type 2
DC Fastcharge Port:CCS
On-board charger:

Standard 11 kW

Optional 22 kW 

Battery capacity:82 kWh                (usable 76,6 kWh)
Charging PointCharge Time             (0->405 km)
Wall Plug (2.3 kW)39h15m
AC 1x16A (3.7 kW)24h30m
AC 1x32A (7.4 kW)12h15m
AC 3x16A (11 kW)8h15m
AC 3x32A (22 kW)8h15m

DC 118kW (80%SOC)

3

Welkom bij onze webshop, uw toonaangevende bestemming voor hoogwaardige elektrische laadkabels die perfect zijn afgestemd op het opladen van uw Audi Q4 e-tron 35! Als gepassioneerde voorstanders van elektrische mobiliteit begrijpen we hoe cruciaal een betrouwbare en efficiënte laadkabel is voor uw rijervaring.

1. Laadkabel Compatibiliteit met Audi Q4 e-tron 35:

Onze laadkabels zijn specifiek ontworpen en getest om naadloos aan te sluiten op uw Audi Q4 e-tron 35. Hierdoor kunt u moeiteloos en veilig uw voertuig opladen, zonder zorgen over compatibiliteitsproblemen.

2. Snel en Efficiënt Opladen:

Met onze laadkabels kunt u uw Audi Q4 e-tron 35 snel en efficiënt opladen, of u nu gebruikmaakt van openbare laadstations of een thuislader. Geniet van snelle laadtijden, zodat u snel weer op de weg kunt zijn en kunt genieten van uw elektrische avonturen.

3. Veiligheid Gewaarborgd:

Veiligheid is onze hoogste prioriteit. Onze laadkabels zijn uitgerust met geavanceerde technologieën om overbelasting, kortsluiting en andere mogelijke risico's te voorkomen. Hierdoor kunt u met gemoedsrust uw Audi Q4 e-tron 35 opladen, wetende dat alles veilig is.

4. Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:

Onze laadkabels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurig gebruik garanderen. Ze zijn bestand tegen dagelijks gebruik en verschillende weersomstandigheden, waardoor ze een verstandige investering zijn op de lange termijn.

5. Gemakkelijk te Gebruiken:

Met onze gebruiksvriendelijke laadkabels is opladen een fluitje van een cent. Steek de kabel gewoon in het laadpunt van uw Audi Q4 e-tron 35 en het opladen begint direct. Het is een probleemloze ervaring die uw dagelijks leven zal vergemakkelijken.

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid en ervaar het gemak van snel en zorgeloos opladen met onze elektrische laadkabels. Bereid u voor op een milieuvriendelijke rijervaring en koop vandaag nog uw perfecte laadkabel voor uw Audi Q4 e-tron 35! Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij uw keuze en vragen te beantwoorden. Ga met vol vertrouwen op pad met een volledig opgeladen batterij en verken moeiteloos de weg naar de toekomst van elektrische mobiliteit!

© 2016 - 2024 Autolaadkabel | Laadkabels en laadpalen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel